PRIME România este singura asociație studențească de Comunicare și Relații Publice din România. Mai pe șleau, suntem o gașcă mare de studenți pasionați de domeniul Comunicării, orgaizați într-un spațiu în care ducem totul la un alt nivel. De 21 de ani, noi #humansofPRIME ni se alătură în fiecare an. Cu ajutorul celor 5 departamente și 3 evenimente, ei au parte de experiențe diverse și văd domeniul așa cum este el.

Dacă vorbim despre departamente, fie că e vorba despre PR, Marketing, HR, Events sau Art Design, aici ai ocazia de a-ți dezvolta skilluri esențiale și a-ți descoperi potențialul de leadership. Parola de acces în PRIME este pasiunea și dorința de a descoperi care este povestea PR-ului, a Publicității și a evenimentelor bine făcute. Experiența PRIME te poate ajuta să-ți găsești domeniul (și jobul) de vis. La PR & AD Fair ai șansa de a organiza singurul târg de joburi și internshipuri din domeniu de pe piața românească, iar Congresul Național al Studenților de la Comunicare reunește tineri din toată țara, oferindu-le două zile pline de workshopuri și conferințe.

Cât despre al treilea eveniment, PR Tea & AD Cookies înseamnă discuții libere, în care ai întâlniri cu Publicitatea, PR-ul și oamenii cool din agenții. Evenimentele se organizează lunar și sunt gândite ca un hub cozy în care sursele de campanii geniale și tips & tricks vin la pachet cu un boost de energie și o porție de ceai și prăjituri amestecate cu Advertising de calitate.

Pentru mai multe detalii despre activitatea și proiectele asociației, treceți prin toate secțiunile site-ului primeromania.ro și urmăriți pagina de Facebook PRIME România.